Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЙосиф Миладинов донесе първия медал от европейски първенства

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЙосиф Миладинов донесе първия медал от европейски първенства
Коментари Харесай

Плувецът Йосиф Миладинов: След финала не можех да повярвам, че съм станал втори в Европа

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Йосиф Миладинов донесе първия орден от европейски шампионати по плуване. 18-годишният гений завоюва сребърно отличие на 100 метра бътерфлай на Първенството на Стария континент за мъже в Будапеща с нов народен връх. Миладинов за първи път разкри какво си е мислил преди финала. 

Когато се качих на степенката, си споделих: Това е моето плуване, аз ще видя по какъв начин ще го изплувам. Представих си, все едно има две стени към мен и плавам самичък в коридора. Мислех си за фамилията ми, дали ще мога да ги развеселявам, към този момент през цялото ми плуване си споделях: Давай, давай, можеш. 

Това сподели Миладинов в " Здравей, България " по Нова Тв.

Гледах, че съм близо до тези, които са напред. На първото 50 метра обърнах пети и след подводната гледах, че няколко индивида са пред мен и пробвах всичко от себе си да дам, с цел да мога да стигна напред. Вече на финиширането при пипането направих и мощен удар най-после. Като пипнах стената след финала, погледнах резултата и не можах първо да допускам, че съм станал втори. Аз не съм подобен човек, който доста си демонстрира страстите, само че вътрешно се зарадвах и знаех, че съм зарадвал фамилията ми и цяла България, съобщи още Йосиф Миладинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР